In cele din urma renunta si se tranti pe pat,agitandu-si rochia si izbindu-si tocurile de podea.Goni servitorii din camera si ramase tacuta,pe pat.
Căutare
Povestea forumului
Mar Oct 06, 2009 4:12 am Scris de Elizabeth von Habsburg
Poveste
In sec. XXI
O sincronizare perfecta in doua parti de lume separate. Un telefon, doua maini ce raspund.
Vid.
Mijlocul sec. XVII
-Printesa Elizabeth?
Ochii mijiti, se trezi realizand ca nu stie unde e!
Dupa cateva luni
Elizabeth afla ca trebuie sa se insoare cu fratele ei printul de Habsburg.
Actiunea se petrece iarna
Pe scurt, in acest rpg este vorba despre doua …
[ Lectura completa ]
Protocolul
Mar Oct 06, 2009 3:59 am Scris de Elizabeth von Habsburg
Protocol:
Art.1. Pe forum sunt acceptate doar personaje reale, cu o tinuta adecvata timpului nostru.[respectiv sec XVIII-XIX]
Art2. Orice insulta adresata vreunui cetatean sau nobil va fi aspru pedepsita. In functie de gravitatea insultei se va pedepsii cu un avertisment, la trei avertismente veti intra la inchisoare[ban/sau in interdictia de a mai posta] intre 5 si 4 zile.
Art3. Orice neregula in legatura cu forumului va fi prezentata printesei sau …
[ Lectura completa ]
Art.1. Pe forum sunt acceptate doar personaje reale, cu o tinuta adecvata timpului nostru.[respectiv sec XVIII-XIX]
Art2. Orice insulta adresata vreunui cetatean sau nobil va fi aspru pedepsita. In functie de gravitatea insultei se va pedepsii cu un avertisment, la trei avertismente veti intra la inchisoare[ban/sau in interdictia de a mai posta] intre 5 si 4 zile.
Art3. Orice neregula in legatura cu forumului va fi prezentata printesei sau …
[ Lectura completa ]
2 participanți
Vanity Room
Sophie Juliette de Lorrai- Mesaje : 149
Data de înscriere : 10/10/2009
Varsta : 30
Localizare : Château de Versailles - Galerie des Glaces
- Mesaj n°1
Vanity Room
Se invartea de aproximativ 10 minute prin incaperea uriasa,dand indicatii servitorilor si supraveghiindu-i plictisita,de departe.
In cele din urma renunta si se tranti pe pat,agitandu-si rochia si izbindu-si tocurile de podea.Goni servitorii din camera si ramase tacuta,pe pat.
Damien Esmond- Mesaje : 25
Data de înscriere : 12/10/2009
- Mesaj n°2
Re: Vanity Room
-Lorrai... imi suna familiar numele... hmmm... marchiz... ehh, fie ce`o fi!
Damien batu usor in usa, asteptand ca cineva sa`i raspunda, in yimp ce invartea in degete un plic mare si gros, avand pe el un sigiliu pompos, albastru.
Damien batu usor in usa, asteptand ca cineva sa`i raspunda, in yimp ce invartea in degete un plic mare si gros, avand pe el un sigiliu pompos, albastru.
- Mesaj n°3
Striga de doua ori servitoarele,insa isi aminti intr-un final ca tocmai le gonise.Se ridica in cele din urma de pe pat,pasind incet spre usa si inganand in acelasi timp cateva propozitii scurte in franceza.
-Bonjour Monsieur,zise blonda deschizand usa si zambindu-i intr-un mod usor misterios si cu accente de oboseala.
-Bonjour Monsieur,zise blonda deschizand usa si zambindu-i intr-un mod usor misterios si cu accente de oboseala.
- Mesaj n°4
-Oare de ce mi-a raspuns la usa o femeie? Servitoare cu siguranta nu e, si daca ar fi sotia marchizului, nu ar depune efortul de a deschide usa, nu?
-Bonjour, raspunse Damien amuzat ca i se vorbea in franceza, dar totusi placut surprins.
-Stie si franceza... Trebuie sa fie desteapta blondina asta!
-Am venit la marchizul de Lorrai, cu treburi. Ducele Esmond, se prezenta apoi el, sarutandu-i mana blondei. Cu cine am onoarea?
-Bonjour, raspunse Damien amuzat ca i se vorbea in franceza, dar totusi placut surprins.
-Stie si franceza... Trebuie sa fie desteapta blondina asta!
-Am venit la marchizul de Lorrai, cu treburi. Ducele Esmond, se prezenta apoi el, sarutandu-i mana blondei. Cu cine am onoarea?
- Mesaj n°5
Continua sa zambeasca,incantata de atitudinea galanta a barbatului.
-Sophie Juliette Poisson d'Étiolles.Marchiza de Lorrai,se prezenta ea invitandu-l inauntru.Imi pare rau,Monsieur,insa sotul meu nu m-a insotit pana la Schönbrunn,se scuza ea.
"Si Dumnezeu stie pe unde mai e ... nu am mai auzit nimic de el de luni bune ... "
-Sophie Juliette Poisson d'Étiolles.Marchiza de Lorrai,se prezenta ea invitandu-l inauntru.Imi pare rau,Monsieur,insa sotul meu nu m-a insotit pana la Schönbrunn,se scuza ea.
"Si Dumnezeu stie pe unde mai e ... nu am mai auzit nimic de el de luni bune ... "
- Mesaj n°6
-Marchiza...? se mira mental, brunetul.
-Vai, doamna, scuzati-mi presupunerea eronata, si neimpartasita, de a va fi considerat nemaritata (si inca cu marchizul de Lorrai, pe care-l cautam!), zise Damien, pe un ton plin de regret, desi era foarte sigur ca blondei ii placuse atitudinea sa galanta pe care o adoptase, cand crezuse ca nu era maritata.
-Vai, doamna, scuzati-mi presupunerea eronata, si neimpartasita, de a va fi considerat nemaritata (si inca cu marchizul de Lorrai, pe care-l cautam!), zise Damien, pe un ton plin de regret, desi era foarte sigur ca blondei ii placuse atitudinea sa galanta pe care o adoptase, cand crezuse ca nu era maritata.
- Mesaj n°7
-Monsieur,nu este nici o problema.Probabil ca gestul meu de a va deschide personal usa v-a indus in eroare,motiva Sophie invitandu-l sa ia loc pe canapeaua alba de langa fereastra.
"Oricum nu ai prea gresit cu nimic.Avand in vedere cat ... timp liber imi da sotul meu de cand i-am nascut fiul ... poti zice si ca-s nemaritata."
"Oricum nu ai prea gresit cu nimic.Avand in vedere cat ... timp liber imi da sotul meu de cand i-am nascut fiul ... poti zice si ca-s nemaritata."
- Mesaj n°8
Damien se aseza pe canapea, punandu-si plicul intr-un buzunar interior al hainei. Apoi, o privi adanc in ochi pe femeie, zambindu-i politicos, desi il enerva acest lucru.
-Da, intr-adevar, acesta a fost motivul... oricum, in lipsa marchizului, cu care doresc eu sa-mi rezolv problemele, ma simt nevoit sa plec in mai scurt timp decat programat...
-Da, intr-adevar, acesta a fost motivul... oricum, in lipsa marchizului, cu care doresc eu sa-mi rezolv problemele, ma simt nevoit sa plec in mai scurt timp decat programat...
- Mesaj n°9
-Monsieur ... imi pare rau ca nu va pot fi de nici un ajutor,se scuza Sophie pe un ton plangacios,vizibil dezamagita ca barbatul dorea sa o paraseasca.Totusi ... nu ati dori sa mai ramaneti ?Schönbrunn-ul este un palat atat de trist si intunecat ...
- Mesaj n°10
-Intr-adevar, este. Cel putin acest avantaj il apreciez eu foarte mult la acest palat! Ce`ar mai fi amorul pe lumina?!
-Da... este... pai, cred ca as mai putea ramane un timp nu foarte indelungat, insa, nu cred sa va pot lumina foarte mult ziua, tanara doamna.
-Da... este... pai, cred ca as mai putea ramane un timp nu foarte indelungat, insa, nu cred sa va pot lumina foarte mult ziua, tanara doamna.
- Mesaj n°11
-Atunci,Monsieur ... ce-ar fi sama lasati pe mine sa incec sa ... va luminez putin ziua ?
Facu cativa pasi in directia lui Damien,lasand zgomotul tocurilor ei sa rasune in ncaperea uriasa.isi propri in cele din urma mainile pe umerii sai,zambind in continuare.
Facu cativa pasi in directia lui Damien,lasand zgomotul tocurilor ei sa rasune in ncaperea uriasa.isi propri in cele din urma mainile pe umerii sai,zambind in continuare.
- Mesaj n°12
-Nu cred sa va pot refuza, in aceste conditii, zambi si Damien la randul sau. Mai exact, ce propuneti, doamna...?
O sclipire jucausa isi facu usor loc in ochii sai albastrii, iar el simti ca nu mai rezista sa mai stea mult timp pe scaun, atat de agitat era!
O sclipire jucausa isi facu usor loc in ochii sai albastrii, iar el simti ca nu mai rezista sa mai stea mult timp pe scaun, atat de agitat era!
- Mesaj n°13
-Nu stiu ... va cunosc de numai cateva clipe Monosieur ...
Se apleca putn,apropiindu-se gura de urechea lui Damien si rostind cuvintele cu grija,invaluindu-le in accentu-i atat de tipic frantuzesc.
Se apleca putn,apropiindu-se gura de urechea lui Damien si rostind cuvintele cu grija,invaluindu-le in accentu-i atat de tipic frantuzesc.
- Mesaj n°14
-Uneori, este nevoie chiar si de mai putin de-atat, madame, sopti si Damien, dar hotari sa nu faca nici o miscare necugetata, asteptand reactia blondei, in timp ce-i cerceta ochii.
-Ma intreb ce are de gand sa faca? E maritata. Probabil ca are si un copil, daca e maritata... De-asemenea, e foarte posibil sa aiba si vreun amant... Nu am chef sa fiu cainele de companie al unei astfel de femei, mai ales cand sunt pe locul al 2`lea! Ca sa nu mai vorbim de faptul ca sunt si mai in varsta, dar si mai in rang decat ea! Cata umilinta ar fi!
-Ma intreb ce are de gand sa faca? E maritata. Probabil ca are si un copil, daca e maritata... De-asemenea, e foarte posibil sa aiba si vreun amant... Nu am chef sa fiu cainele de companie al unei astfel de femei, mai ales cand sunt pe locul al 2`lea! Ca sa nu mai vorbim de faptul ca sunt si mai in varsta, dar si mai in rang decat ea! Cata umilinta ar fi!
- Mesaj n°15
Rasufla puternic,rentand ... sau prefacandu-se ca renunta.
Se ridica,luandu-si mainile de pe umerii lui Damien si pasi spre fereastra,tacand brusc.
Se ridica,luandu-si mainile de pe umerii lui Damien si pasi spre fereastra,tacand brusc.
- Mesaj n°16
Damien tacu si el, privind-o. Dupa cateva minute de tacere stanjenitoare, se ridica de pe scaun si pasi usor spre usa, zicand:
-Madame, mi-a facut cu adevarat placere sa va cunosc. Poate voi mai reveni cand voi primi informatii ca s-a intors marchizul...
Se indrepta apoi spre ea, ii saruta mana, apoi se reintoarse spre usa, pasind cu pasi hotarati.
-Madame, mi-a facut cu adevarat placere sa va cunosc. Poate voi mai reveni cand voi primi informatii ca s-a intors marchizul...
Se indrepta apoi spre ea, ii saruta mana, apoi se reintoarse spre usa, pasind cu pasi hotarati.
- Mesaj n°17
"De parca-mi pasa mie de marchiz !Nici nu cred ca va ajunge prea curand in Austria !" gandi imbufnata Sophie.
-Monsieur ... nu ... nu cred ca sotul meu va ajunge in Austria prea curand.Probabil ca este ocupat cu ... alte treburi.
"Da ... cum ar fi amantele si bastarzii ... "
-Monsieur ... nu ... nu cred ca sotul meu va ajunge in Austria prea curand.Probabil ca este ocupat cu ... alte treburi.
"Da ... cum ar fi amantele si bastarzii ... "
- Mesaj n°18
-Aaa...
-Si atunci de ce m-a mai invitat inauntru, daca stia ca marchizul nu va veni prea curand in tara? Putea foarte bine sa ma informeze la usa [pe care a deschis`o chiar ea, din cate`mi amintesc!]...
Se intoarse putin, cercetandu`i privirea.
-Asa deci... fu tot ce zise el.
-Si atunci de ce m-a mai invitat inauntru, daca stia ca marchizul nu va veni prea curand in tara? Putea foarte bine sa ma informeze la usa [pe care a deschis`o chiar ea, din cate`mi amintesc!]...
Se intoarse putin, cercetandu`i privirea.
-Asa deci... fu tot ce zise el.
- Mesaj n°19
-Monsieur ... daca este vorba despre o problema urgenta,as putea sa-l informez chiar eu pe marchiz,transmitandu-i mesajul dumneavoastra,spuse blonda cu vocea tremuranda.
"Minciuni ..."
"Minciuni ..."
- Mesaj n°20
-Este, intr`adevar, o problema destul de urgenta, dar tot atat de importanta. Prea importanta sa v`o pot incredinta, imi pare nespus de rau. Dar apreciez gestul dvs...
Mai facu cativa pasi spre usa, cu spatele.
Mai facu cativa pasi spre usa, cu spatele.
Mar Noi 10, 2009 12:50 am Scris de Rosalie Arswitzch
» Pustietate infinita
Mar Noi 10, 2009 12:45 am Scris de Rosalie Arswitzch
» Sange fierband
Dum Noi 01, 2009 4:40 pm Scris de Rosalie Arswitzch
» O plimbare pe malul lacului
Dum Oct 25, 2009 5:19 pm Scris de Ayumi Hamasaki
» Mica si sinistra [Camera lui Ayumi]
Dum Oct 25, 2009 5:04 pm Scris de Ayumi Hamasaki
» Fisa Personajelor
Dum Oct 25, 2009 4:50 pm Scris de Ayumi Hamasaki
» Edward's room