Incep cu alte cateva explicatii. La primele trei sigur stiti ce sa completati. La rang nu este nevoie sa le copiati pe toate, scrieti-l numai pe al personajului vostru (tare mi-ar placea sa nu va fie lene sa mai stergeti partea aceea cand copiati). La insusiri, pe lana siruri de calitati, vreau si defecte. Cate vreti voi, numai sa fie. "Alte informatii"... scrieti macar un rand (dati putina amploare insusirilor, scrieti pasiuni ale personajului, etc). Cat despre poza... ar fi bine sa fie alta de cat cea de la avatar.
Pe forum sunt permisi doar printul si printesa de Habsburg, in rest tot ce coboara sub familia regala
Nume:
Prenume:
Varsta:
Rang:
Clasa Muncitoare (Burghezii; Mestesugari; Servitori; Tarani Liberi/Dependenti; Dame de Companie; Alta ocupatie)
Nobilime (Marchiz/Marchiza; Conte/Contesa; Baron/Baroana; Duce/Ducesa;)
Insusiri morale:
Insusiri fizice:
Alte informatii:
Poza:
Voi incepe eu:
Nume: Habsburg
Prenume: Francis
Varsta: 25 ani
Rang: Print
Insusiri morale: Inteligent si tupeist, pasional si afemeiat, singuratic si intelegator, cult si timid la prima vedere
Insusiri fizice: Par negru si lung; pielea excesiv de alba; ochii albastri; feminin, lucru devastator pentru el; firav, se imbolnaveste usor
Alte informatii: Aparent este timid, fiind foarte tacut. Citeste foarte des, canta la vioara si pian. Desi venit din viitor, iubeste vremea in care a ajuns si se adapteaza foarte bine.
Poza:
Pe forum sunt permisi doar printul si printesa de Habsburg, in rest tot ce coboara sub familia regala
Nume:
Prenume:
Varsta:
Rang:
Clasa Muncitoare (Burghezii; Mestesugari; Servitori; Tarani Liberi/Dependenti; Dame de Companie; Alta ocupatie)
Nobilime (Marchiz/Marchiza; Conte/Contesa; Baron/Baroana; Duce/Ducesa;)
Insusiri morale:
Insusiri fizice:
Alte informatii:
Poza:
Voi incepe eu:
Nume: Habsburg
Prenume: Francis
Varsta: 25 ani
Rang: Print
Insusiri morale: Inteligent si tupeist, pasional si afemeiat, singuratic si intelegator, cult si timid la prima vedere
Insusiri fizice: Par negru si lung; pielea excesiv de alba; ochii albastri; feminin, lucru devastator pentru el; firav, se imbolnaveste usor
Alte informatii: Aparent este timid, fiind foarte tacut. Citeste foarte des, canta la vioara si pian. Desi venit din viitor, iubeste vremea in care a ajuns si se adapteaza foarte bine.
Poza:
- Spoiler:
Ultima editare efectuata de catre Francis von Habsburg in Mier Oct 07, 2009 4:31 pm, editata de 2 ori
Mar Noi 10, 2009 12:50 am Scris de Rosalie Arswitzch
» Pustietate infinita
Mar Noi 10, 2009 12:45 am Scris de Rosalie Arswitzch
» Sange fierband
Dum Noi 01, 2009 4:40 pm Scris de Rosalie Arswitzch
» O plimbare pe malul lacului
Dum Oct 25, 2009 5:19 pm Scris de Ayumi Hamasaki
» Mica si sinistra [Camera lui Ayumi]
Dum Oct 25, 2009 5:04 pm Scris de Ayumi Hamasaki
» Fisa Personajelor
Dum Oct 25, 2009 4:50 pm Scris de Ayumi Hamasaki
» Edward's room