A trecut..un timp destul de..lung? inchise ochii deschizand claviatura, isi dorea sa fi fost prafuita ca sa poata sa redescopere un sentiment pierdut de-o vesnicie. Isi dorea, dar cadeoicei asta nu se intampla.
Căutare
Povestea forumului
Mar Oct 06, 2009 4:12 am Scris de Elizabeth von Habsburg
Poveste
In sec. XXI
O sincronizare perfecta in doua parti de lume separate. Un telefon, doua maini ce raspund.
Vid.
Mijlocul sec. XVII
-Printesa Elizabeth?
Ochii mijiti, se trezi realizand ca nu stie unde e!
Dupa cateva luni
Elizabeth afla ca trebuie sa se insoare cu fratele ei printul de Habsburg.
Actiunea se petrece iarna
Pe scurt, in acest rpg este vorba despre doua …
[ Lectura completa ]
Protocolul
Mar Oct 06, 2009 3:59 am Scris de Elizabeth von Habsburg
Protocol:
Art.1. Pe forum sunt acceptate doar personaje reale, cu o tinuta adecvata timpului nostru.[respectiv sec XVIII-XIX]
Art2. Orice insulta adresata vreunui cetatean sau nobil va fi aspru pedepsita. In functie de gravitatea insultei se va pedepsii cu un avertisment, la trei avertismente veti intra la inchisoare[ban/sau in interdictia de a mai posta] intre 5 si 4 zile.
Art3. Orice neregula in legatura cu forumului va fi prezentata printesei sau …
[ Lectura completa ]
Art.1. Pe forum sunt acceptate doar personaje reale, cu o tinuta adecvata timpului nostru.[respectiv sec XVIII-XIX]
Art2. Orice insulta adresata vreunui cetatean sau nobil va fi aspru pedepsita. In functie de gravitatea insultei se va pedepsii cu un avertisment, la trei avertismente veti intra la inchisoare[ban/sau in interdictia de a mai posta] intre 5 si 4 zile.
Art3. Orice neregula in legatura cu forumului va fi prezentata printesei sau …
[ Lectura completa ]
2 participanți
Classical moment[sala de muzica]
Elizabeth von Habsburg- Admin
Data de înscriere : 05/10/2009
Localizare : intr-un loc mai mult sau mai putin comod. Sau in pod..
- Mesaj n°1
Classical moment[sala de muzica]
Se aseza jos, stia ca rugase una din servitoare sa nu permita nimanui sa intre.
A trecut..un timp destul de..lung? inchise ochii deschizand claviatura, isi dorea sa fi fost prafuita ca sa poata sa redescopere un sentiment pierdut de-o vesnicie. Isi dorea, dar cadeoicei asta nu se intampla.
C.M.Hunter- Mesaje : 24
Data de înscriere : 16/10/2009
- Mesaj n°2
Re: Classical moment[sala de muzica]
Pasii mei se auzeau destul de rasunatori pe holul pustiu.Lipsa de preocupatie...ma plimbam de colo colo incercand sa-mi gasesc ceva de facut.De dorit nu doream sa ma plimb cu doamne,nu doream sa mai citesc sau sa scriu.Imi doream...ceva nou
- Mesaj n°3
Apasa tare pe pian, canta Tchaikovsky - Nutcracker, ofta simtind clapele atat de reci sub degetele-i lungi, lipsite de culoare. Degete cu un colorit incolor la fel ca ea sau mintea ei. Avea un colorit incolor insa sunetele reieseau pline de acel ceva atat de tipic ei. Acel aer sufocant, sufocat de o tristete melancolica. Acele sunete agonice desprinse din numaratorile ei.
Simteam sub degete clapele frigide, nu se excitau sub presiunea mea, erau de gheata, de gheata ca varfurile degetelor mele. Clapele nu se excitau la atingerea mea, erau frigide, nu ma iubeau si nu-mi gaseau mainiele atragatoare, dar eu le gaseam irezistibile. Poate de aceea m-am intors.. isi indrepta spatele inchizandu-si ochii. Era obosita si-avea mainile reci..
Simteam sub degete clapele frigide, nu se excitau sub presiunea mea, erau de gheata, de gheata ca varfurile degetelor mele. Clapele nu se excitau la atingerea mea, erau frigide, nu ma iubeau si nu-mi gaseau mainiele atragatoare, dar eu le gaseam irezistibile. Poate de aceea m-am intors.. isi indrepta spatele inchizandu-si ochii. Era obosita si-avea mainile reci..
Ultima editare efectuata de catre Elizabeth von Habsburg in Vin Oct 16, 2009 2:03 am, editata de 1 ori
- Mesaj n°4
Stateam rezemat cu spatele de usa incaperii in care se afla ea,cu fata la geam si mainile in san,ascultand melodia cantata la pian fara a face vreo miscare.Intunericul ce-l vedeam prin ochi-mi inchisi se imbinau pana la perfectie cu miscarile ei line
- Mesaj n°5
Isi simtii realitatea penetrata artistic de ceva. De un acel gen de ceva incomodant care te face sa te fastacesti, sa te pierzi. Inghiti in sec si-si ridica mainile simtind cum un deget aluneca aiurea de pe una din clape. Tresarii suparata cu un oftat.
-Buna ziua, facu o pauza gandindu-se a cui ar putea fi privirea, era puternica, isi dadu seama ca era un bbarbat, mylord. Completa cu un ton jos. Se intoarse foarte putin doar cat sa vada umbrele cu coada ochiului.
-Buna ziua, facu o pauza gandindu-se a cui ar putea fi privirea, era puternica, isi dadu seama ca era un bbarbat, mylord. Completa cu un ton jos. Se intoarse foarte putin doar cat sa vada umbrele cu coada ochiului.
- Mesaj n°6
-Intradevar,a devenit buna dupa ce am ascultat prestatia dumneavoastra segniora.
Nu o slabeam deloc din priviri.Dupa mult timp cineva reusise sa-mi capteze cat de cat atentia
Si eu care credeam ca este o vacanta deja pierduta
Nu o slabeam deloc din priviri.Dupa mult timp cineva reusise sa-mi capteze cat de cat atentia
Si eu care credeam ca este o vacanta deja pierduta
- Mesaj n°7
Isi inclina capul intr-o parte asteptand ca baiarul sa termine ce are de spus. Se intoarse incet, mai intai cu corpul si-apoi cu picioarele catre el, asezandu-si picioarele-n poala.
-Multumesc mylord, paremi-se ca sunteti prea bun cu mine.
-Multumesc mylord, paremi-se ca sunteti prea bun cu mine.
- Mesaj n°8
-Nu,chiar deloc.Doar mi-am facut publica parerea,atata tot.
Mi-am inchis ochii pentru o clipa.Aerul degajat si misterios isi facea din nou simtita prezenta.Hainele-mi de conte deveneau enervant de neconfortabile iar plictiselea parca se instala din nou
Mi-am inchis ochii pentru o clipa.Aerul degajat si misterios isi facea din nou simtita prezenta.Hainele-mi de conte deveneau enervant de neconfortabile iar plictiselea parca se instala din nou
- Mesaj n°9
-Inteleg mylord, o voce cazuta, tipica ei, rigida, plina de maniere dar deasemenea dezinteresata. O voce la fel de frigida ca pianul. Se ridica inchizand claviatura mult prea mare pentru mainile ei. Zambi scurt si-si indrepta spatele apropiindu-se de baiat, defapt da usa dar sa ramanem la ideea ca de baiat.
-As psune ca mi-a parut bine mylord, dar nu va cunosc, isi alsa cpaul intr-o parte si, o data cu sunetul tocurilor ei, deschise puse mana pe maner.
-As psune ca mi-a parut bine mylord, dar nu va cunosc, isi alsa cpaul intr-o parte si, o data cu sunetul tocurilor ei, deschise puse mana pe maner.
- Mesaj n°10
-Hunter...
Raspund scurt apropiindu-ma de pian,luandu-i locul,incepand sa cant o parte din Sonata Lunii,una din piesele mele preferate.Degetele-mi alunecau cu usurinta,ochii ii aveam inchisi pentru a savura minunatele note iar linistea nu-mi mai parea atat de draga acum.
Raspund scurt apropiindu-ma de pian,luandu-i locul,incepand sa cant o parte din Sonata Lunii,una din piesele mele preferate.Degetele-mi alunecau cu usurinta,ochii ii aveam inchisi pentru a savura minunatele note iar linistea nu-mi mai parea atat de draga acum.
- Mesaj n°11
Inghiti in sec simtindu-si corpul tremurand. De data aceasta nu de la frigul iernii. Deschise usa plecandu-si capul incepand sa se intrebe de ce canta acea melodie, de ce cateodata coincidentele sunt atat de devastatoare. Scutura din cap.
-Mylord, va rog, puteti cand altceva?
-Mylord, va rog, puteti cand altceva?
- Mesaj n°12
Zambind in coltul gurii,mi-am luat mana de pe clape,ridicandu-ma de pe scaun,apropiindu-ma de geam
-Alta melodie nu mai stiu sa cant...
De cand am avut acel accident doar aceasta melodie persinta si tot persista in mintea mea fara sa-mi dea pace...ma intreb oare de ce?
-Alta melodie nu mai stiu sa cant...
De cand am avut acel accident doar aceasta melodie persinta si tot persista in mintea mea fara sa-mi dea pace...ma intreb oare de ce?
- Mesaj n°13
Isi pleca adanc capul si scoase ceva, un geamat parca cu o intonatie de regret.
-Imi pare rau mylord, nu doream sa va intrerup, facu o plecaciune desii era cu spatele.
-Am uitat, manierele mele lasa de dorit in astfel de zile. Elizabeth von Habsburg, se prezenta cu numele regal stiind ca ii e impus sa faca asta.
-Imi pare rau mylord, nu doream sa va intrerup, facu o plecaciune desii era cu spatele.
-Am uitat, manierele mele lasa de dorit in astfel de zile. Elizabeth von Habsburg, se prezenta cu numele regal stiind ca ii e impus sa faca asta.
- Mesaj n°14
-Nu este nimic,fiecare cu preferintele lui.
Dupa ce am rostit aceste cuvinte,m-am apropiat de ea cu pasi marunti,privind-o fix in ochi,parca sorbindu-i toata vlaga.I-am luat mana sarutandui-o
-Sunt onorat sa fiu in prezenta dumneavoastra
Dupa ce am rostit aceste cuvinte,m-am apropiat de ea cu pasi marunti,privind-o fix in ochi,parca sorbindu-i toata vlaga.I-am luat mana sarutandui-o
-Sunt onorat sa fiu in prezenta dumneavoastra
- Mesaj n°15
Isi pleca incet capul facand o scurta plecaciune.
-De asemenea mylor, de asemenea, zambi scurt si il privi atent, il analiza parca, nu intelegea ce e cu el, era usor ciudat.
-Cat despre melodie e minunata mylord, dar incredibil de trista si...profunda.
-De asemenea mylor, de asemenea, zambi scurt si il privi atent, il analiza parca, nu intelegea ce e cu el, era usor ciudat.
-Cat despre melodie e minunata mylord, dar incredibil de trista si...profunda.
- Mesaj n°16
-Intradevar...
Si s-a gasit numai pe mine sa ma urmeasca mereu.
Mi-am indreptat privirea spre chipul ei fara a spune nimic.Ochi-mi,in contrast cu pielea alba ca zapada,deveneau din ce in ce mai albastrii.M-am indepartat putin de ea.
-Nici macar cel mai rosu trandafir nu va poate copia eleganta si frumusetea.
Iar acestea fiind spuse,am scos de la spate un trandafir grena,oferindu-il
Si s-a gasit numai pe mine sa ma urmeasca mereu.
Mi-am indreptat privirea spre chipul ei fara a spune nimic.Ochi-mi,in contrast cu pielea alba ca zapada,deveneau din ce in ce mai albastrii.M-am indepartat putin de ea.
-Nici macar cel mai rosu trandafir nu va poate copia eleganta si frumusetea.
Iar acestea fiind spuse,am scos de la spate un trandafir grena,oferindu-il
- Mesaj n°17
Zambi, nu foarte vizibil, si ridica mana atingandu-l la inceput cu greu, aprca fiind un zid intre ea si petalele lui, insa incet incet ila coperi cu un sfert din palma.
-Multumesc mylord, sunteti foarte amabil.
-Multumesc mylord, sunteti foarte amabil.
- Mesaj n°18
-Nu aveti de ce sa imi multumiti,scumpa doamna
Dupa o clipa de tacere am facut o scurta plecaciune parasind camera,lasand in urma acel aer misterios.>>Ca o fantoma trec prin viata,pe langa tine...>>
Dupa o clipa de tacere am facut o scurta plecaciune parasind camera,lasand in urma acel aer misterios.>>Ca o fantoma trec prin viata,pe langa tine...>>
- Mesaj n°19
Privi cu coada ochiului un timp cum barbatul se indeparteaza. Se apropie de mislocul incaperii unde era o masuta si lasa rigida trandafirul pe acea masa din lemn. Inghiti in sec si se puse inapoi pe scaunul de la pian.
- Mesaj n°20
M-am indreptat spre camera mea,trantindu-ma pe fotoliul din fata semineului
Atat de cunoscuta...
O durere insuportabila imi cuprinse tot capul.Mi-am sprijinit fruntea intre palme strangand din dinti.Parti din trecut,imagini fara sens cu o fata tot apareau in mintea mea.Ce erau,ce insemneau oare,ce se petrecea cu mine?
Atat de cunoscuta...
O durere insuportabila imi cuprinse tot capul.Mi-am sprijinit fruntea intre palme strangand din dinti.Parti din trecut,imagini fara sens cu o fata tot apareau in mintea mea.Ce erau,ce insemneau oare,ce se petrecea cu mine?
Mar Noi 10, 2009 12:50 am Scris de Rosalie Arswitzch
» Pustietate infinita
Mar Noi 10, 2009 12:45 am Scris de Rosalie Arswitzch
» Sange fierband
Dum Noi 01, 2009 4:40 pm Scris de Rosalie Arswitzch
» O plimbare pe malul lacului
Dum Oct 25, 2009 5:19 pm Scris de Ayumi Hamasaki
» Mica si sinistra [Camera lui Ayumi]
Dum Oct 25, 2009 5:04 pm Scris de Ayumi Hamasaki
» Fisa Personajelor
Dum Oct 25, 2009 4:50 pm Scris de Ayumi Hamasaki
» Edward's room