Căutare
Povestea forumului
Mar Oct 06, 2009 4:12 am Scris de Elizabeth von Habsburg
Poveste
In sec. XXI
O sincronizare perfecta in doua parti de lume separate. Un telefon, doua maini ce raspund.
Vid.
Mijlocul sec. XVII
-Printesa Elizabeth?
Ochii mijiti, se trezi realizand ca nu stie unde e!
Dupa cateva luni
Elizabeth afla ca trebuie sa se insoare cu fratele ei printul de Habsburg.
Actiunea se petrece iarna
Pe scurt, in acest rpg este vorba despre doua …
[ Lectura completa ]
Protocolul
Mar Oct 06, 2009 3:59 am Scris de Elizabeth von Habsburg
Protocol:
Art.1. Pe forum sunt acceptate doar personaje reale, cu o tinuta adecvata timpului nostru.[respectiv sec XVIII-XIX]
Art2. Orice insulta adresata vreunui cetatean sau nobil va fi aspru pedepsita. In functie de gravitatea insultei se va pedepsii cu un avertisment, la trei avertismente veti intra la inchisoare[ban/sau in interdictia de a mai posta] intre 5 si 4 zile.
Art3. Orice neregula in legatura cu forumului va fi prezentata printesei sau …
[ Lectura completa ]
Art.1. Pe forum sunt acceptate doar personaje reale, cu o tinuta adecvata timpului nostru.[respectiv sec XVIII-XIX]
Art2. Orice insulta adresata vreunui cetatean sau nobil va fi aspru pedepsita. In functie de gravitatea insultei se va pedepsii cu un avertisment, la trei avertismente veti intra la inchisoare[ban/sau in interdictia de a mai posta] intre 5 si 4 zile.
Art3. Orice neregula in legatura cu forumului va fi prezentata printesei sau …
[ Lectura completa ]
2 participanți
Pustietate infinita
Rosalie Arswitzch- Mesaje : 119
Data de înscriere : 16/10/2009
- Mesaj n°1
Pustietate infinita
Tremura.Fiecare centimetru din corpul sau era mai mult sau mai putin inghetat .Isi tara rochia pe coridorul acoperit de praf.Ofta si privi in sus ,incercand sa caute ceva care sa ii distraga atentia .In scurt timp isi simti corpul izbindu-se.Cazuse.Insa ii era bine pe jos , era la fel de rece.
Sophie Juliette de Lorrai- Mesaje : 149
Data de înscriere : 10/10/2009
Varsta : 30
Localizare : Château de Versailles - Galerie des Glaces
- Mesaj n°2
Re: Pustietate infinita
Mersese timp de 10 minute prin intuneric,pasind cu grija si fredonand in acelasi timp versurile unei melodii in franceza.
Imediat ce auzi insa zgomotul provocat de cazatura,tacu brusc,grabind pasul in directia fetei.
-Va ... simtit bine ?intreba Sophie cazand in genunchi langa ea si privind-o ingrijorata.
Imediat ce auzi insa zgomotul provocat de cazatura,tacu brusc,grabind pasul in directia fetei.
-Va ... simtit bine ?intreba Sophie cazand in genunchi langa ea si privind-o ingrijorata.
- Mesaj n°3
-Oh,oui.Merci beaucoup...
Se ridica si se scutura de praf ,apoi,o privi fara expresie.Tusi scurt apoi se prezenta:
-Ducesa Rosalie Arszwitzch...
Astepta un raspuns din partea femeii apoi zambise scurt.
Se ridica si se scutura de praf ,apoi,o privi fara expresie.Tusi scurt apoi se prezenta:
-Ducesa Rosalie Arszwitzch...
Astepta un raspuns din partea femeii apoi zambise scurt.
- Mesaj n°4
Ramase uimita de cuvintele rostite in franceza,insa isi reveni repede din visare,continuand s-o priveasca ingrijorata pe femeie.
-Sophie Juliette Poisson d'Étiolles.Marchiza de Lorrai,se prezenta si ea cu un puternic accent frantuzesc.
-Sophie Juliette Poisson d'Étiolles.Marchiza de Lorrai,se prezenta si ea cu un puternic accent frantuzesc.
- Mesaj n°5
Zambise scurt apoi o ajutase sa se ridice.Isi aseza bucata de catifea rosie pe spate si ii raspunse pe un ton dulceag ,dar in acelasi timp macabru :
-Enchante ,madame . Doriti sa ma insotiti la o plimbare nocturna?
-Enchante ,madame . Doriti sa ma insotiti la o plimbare nocturna?
- Mesaj n°6
-Dar ... Madame ... inca nu mi-ati spus ce vi s-a intamplat.Nu se poate sa va fi prabusit pe coridoare fara nici un motiv,continua blonda privind-o in continuare ingrijorata de starea ei.
Isi scutura rochia albastra,incercand sa indrepte cateva din cutele acesteia.
Isi scutura rochia albastra,incercand sa indrepte cateva din cutele acesteia.
- Mesaj n°7
-Pur si simplu m-am impiedicat si am cazut.raspunse ea cu o voce rece apoi , scurt, o indemna sa o ia de brat .Zambi scurt si privi iar in sus incercand iar sa prinda ceva in raza vizuala .Ceva sa ii distraga atentia .
- Mesaj n°8
Accepta explicatia femeii,cu toate ca era sigura ca altul era motivul prabusirii ei.
-Madame ... nu mi-ati spus inca numele dumneavoastra,spuse in cele din urma blonda schitand un zambet.Nu v-am mai remarcat pana acum prezenta la Schoburnn.
-Madame ... nu mi-ati spus inca numele dumneavoastra,spuse in cele din urma blonda schitand un zambet.Nu v-am mai remarcat pana acum prezenta la Schoburnn.
- Mesaj n°9
-Sunt ducesa Rosalie Arswitzch .raspunse aceasta la fel de rapid ca intotdeauna gandindu-se ca numele si rangul sau sunt derizorii , desi multi nu credeau asta.Totusi,pentru ea viata pe care o ducea era egala cu o tortura continua .
- Mesaj n°10
-Incantata de cunostinta,ii zambi Sophie foarte amabila si vizibil incantata de rangul femeii.Acum ... cu riscul de a parea ... indiscreta,care este motivul pentru care va aflati in Austria ?Nu pareti ... o austriaca autentica ...
- Mesaj n°11
-Sunt jumatate nemtoaica si jumatate rusoaica . In Austria , ce caut?Doar caut ceea ce imi apartine.Doar alte averi ale raposatilor mei parinti .Surorile mi-au murit deasemenea ,iar eu , in calitate de prim-nascuta am venit sa imi iau ce imi apartine.
Se gandi la adevarul pe care il ascunsese.O crima macabra , un juramant si maini patate cu sange . Un secret si o mostenire parca blestemata .
Se gandi la adevarul pe care il ascunsese.O crima macabra , un juramant si maini patate cu sange . Un secret si o mostenire parca blestemata .
- Mesaj n°12
-Si ... nu sunteti casatorita?intreba Sophie,dandu-si prea tarziu seama ca de aceasta data fusese putin cam indiscreta si curioasa.
Isi lasa privirea in jos,incurcata de situatia in care ajunsesera amandoua.
Isi lasa privirea in jos,incurcata de situatia in care ajunsesera amandoua.
- Mesaj n°13
-Nu am nevoie de un..animal de companie de genul acesta.Prefer servitorii sau..servitoarele.raspunse ea zambind cu subinteles apoi privi in jur .Intuneric .
- Mesaj n°14
Ramase uimita de raspunsul total neasteptat al brunetei,asa ca nu isi ridica privirea din pamant.Intr-un final insa,prefera sa creada ca nu a auzit bine sfarsitul.
"Servitori ?Dar ... este injositor pentru o ducesa !" gandi aceasta revoltata.
"Servitori ?Dar ... este injositor pentru o ducesa !" gandi aceasta revoltata.
- Mesaj n°15
Ii intui gandul si zambi scurt apoi incepu sa ii explice foarte relaxata :
-Vedeti dvs. ,cand m-am nascut parintii mei nu mi-au ales o guvernanta .Ei s-au hotarat sa ii ofere unui barbat aceasta misiune ...Am crescut dupa legile mai mult masculine insa mama imi atragea atentia si imi spunea cum trebuie sa se poarte o lady.
Aparent sunt o femeie , insa am un spirit masculin.
Ranji satisfacuta.Era curioasa de cum va reactiona femeia desi stia ca avea numai doua obtiuni.
-Vedeti dvs. ,cand m-am nascut parintii mei nu mi-au ales o guvernanta .Ei s-au hotarat sa ii ofere unui barbat aceasta misiune ...Am crescut dupa legile mai mult masculine insa mama imi atragea atentia si imi spunea cum trebuie sa se poarte o lady.
Aparent sunt o femeie , insa am un spirit masculin.
Ranji satisfacuta.Era curioasa de cum va reactiona femeia desi stia ca avea numai doua obtiuni.
- Mesaj n°16
O asculta cu atentie,in vreme ce se simtea incercata de un amestec ciudat de sentimente.Cu toate ca intr-un fel,comportamentul brunetei o revolta,educatia impusa de guvernanta ei din copilarie spunandu-si aici cuvantul,in acelasi timp ceva straniu o atragea la bruneta pe care o cunostea de numai o ora.
- Mesaj n°17
Isi mentinu ranjetul si o privi . Ofta apoi isi aranja rochia si isi verifica coafura ce trebuia sa fie perfecta ,precum si tinuta apoi isi atinse umerii sslabi si catifelati.
-Si cred ca stiti acum de ce nu vreau un sot.
-Si cred ca stiti acum de ce nu vreau un sot.
- Mesaj n°18
-Si,de asemenea,va impartasesc parerea.Nu in totalitate insa.Ceea ce ma uimeste,este tocmai faptul ca nu aveti un sot.Traim intr-o perioada in care alegerea sotilor se face pe niste criterii stricte,si nu tine nicidecum de preferintele noastre,ii atrase atentia Sophie.
- Mesaj n°19
-Familia mea credea ca nici macar un print sau rege nu ar fi in deajuns de potrivit pentru mine.Poate doar un taran.Ma urau .Surorile mele inainte sa moara erau casatorite,acum insa, sunt singura care a mai ramas.
Arunca in urma sa un trandafir alb , cu zapada pe tulpina sa si de care era legata o funda rosie.
-Ups !
Arunca in urma sa un trandafir alb , cu zapada pe tulpina sa si de care era legata o funda rosie.
-Ups !
- Mesaj n°20
Nu lua in seama trandafirul,privind-o in continuare fascinata pe bruneta.Pasi cu grija pe coridorul intunecat,pana ce,in cele din urma ajunsera intr-un salon luminat de flacarile slabe din semineu.
Rasufla linistita,bucurandu-se de atmosfera calma si calda de acolo.
Rasufla linistita,bucurandu-se de atmosfera calma si calda de acolo.
- Mesaj n°21
Vazi imediat o vioara maroniu-rosie si o lua in brate .Cand pielea atinse lemnul elegant sculptat ,trupul ii tresari .Incepu sa cante putin timida insa apoi se grabi.Pur si simplu se razbuna parca pe instrument.
- Mesaj n°22
Tremura auzind-o pe Rosalie,insa nu indrazni sa-i spuna nimic.
Se aseza in liniste in genunchi,in fata semineului din incapere,incercand sa se incalzeasca putin.
Se aseza in liniste in genunchi,in fata semineului din incapere,incercand sa se incalzeasca putin.
- Mesaj n°23
Surase scurt observand reactia blondei si contiua.
Caldura ii atinse si ei trupul desi aceasta se afla intr-un colt parca vrand sa nu faca parte din acel peisaj formal si atat de des intalnit in anotimpul acela.
Caldura ii atinse si ei trupul desi aceasta se afla intr-un colt parca vrand sa nu faca parte din acel peisaj formal si atat de des intalnit in anotimpul acela.
- Mesaj n°24
Isi dadu jos salul de pe umeri,intinzandu-l in fata semineului si continuand sa priveasca linistita flacarile rosiatice.
Asculta linistita melodia la vioara,inganand cateva versuri in franceza.
Asculta linistita melodia la vioara,inganand cateva versuri in franceza.
- Mesaj n°25
Rupse contactul dintre arcus si corzi ,finalizand astfel melodia .Aseza vioara la locul sau apoi se aseza pe fotoliul din obisnuita catifea rosie , continuand sa o priveasca pe femeie foarte insistent.
Mar Noi 10, 2009 12:50 am Scris de Rosalie Arswitzch
» Pustietate infinita
Mar Noi 10, 2009 12:45 am Scris de Rosalie Arswitzch
» Sange fierband
Dum Noi 01, 2009 4:40 pm Scris de Rosalie Arswitzch
» O plimbare pe malul lacului
Dum Oct 25, 2009 5:19 pm Scris de Ayumi Hamasaki
» Mica si sinistra [Camera lui Ayumi]
Dum Oct 25, 2009 5:04 pm Scris de Ayumi Hamasaki
» Fisa Personajelor
Dum Oct 25, 2009 4:50 pm Scris de Ayumi Hamasaki
» Edward's room