Căutare
Povestea forumului
Mar Oct 06, 2009 4:12 am Scris de Elizabeth von Habsburg
Poveste
In sec. XXI
O sincronizare perfecta in doua parti de lume separate. Un telefon, doua maini ce raspund.
Vid.
Mijlocul sec. XVII
-Printesa Elizabeth?
Ochii mijiti, se trezi realizand ca nu stie unde e!
Dupa cateva luni
Elizabeth afla ca trebuie sa se insoare cu fratele ei printul de Habsburg.
Actiunea se petrece iarna
Pe scurt, in acest rpg este vorba despre doua …
[ Lectura completa ]
Protocolul
Mar Oct 06, 2009 3:59 am Scris de Elizabeth von Habsburg
Protocol:
Art.1. Pe forum sunt acceptate doar personaje reale, cu o tinuta adecvata timpului nostru.[respectiv sec XVIII-XIX]
Art2. Orice insulta adresata vreunui cetatean sau nobil va fi aspru pedepsita. In functie de gravitatea insultei se va pedepsii cu un avertisment, la trei avertismente veti intra la inchisoare[ban/sau in interdictia de a mai posta] intre 5 si 4 zile.
Art3. Orice neregula in legatura cu forumului va fi prezentata printesei sau …
[ Lectura completa ]
Art.1. Pe forum sunt acceptate doar personaje reale, cu o tinuta adecvata timpului nostru.[respectiv sec XVIII-XIX]
Art2. Orice insulta adresata vreunui cetatean sau nobil va fi aspru pedepsita. In functie de gravitatea insultei se va pedepsii cu un avertisment, la trei avertismente veti intra la inchisoare[ban/sau in interdictia de a mai posta] intre 5 si 4 zile.
Art3. Orice neregula in legatura cu forumului va fi prezentata printesei sau …
[ Lectura completa ]
2 participanți
Liniste mai presus de tot...camera singuratatii
C.M.Hunter- Mesaje : 24
Data de înscriere : 16/10/2009
Trecut de miezul zilei.Soarele se ascundea inca o data dupa norii cenusii ce vesteau o noua furtuna de zapada.Vantul imi tot batea violent in geam parca cerandu-mi sa il insotesc la o plimbare,insa eu nu aveam de gand sa-mi parasesc calduroasa camera pentru nimic in lumea.Stateam in fata semineului,pe un fotoliu confortabil,bucurandu-ma de o carte buna si de liniste.
Elizabeth von Habsburg- Admin
Data de înscriere : 05/10/2009
Localizare : intr-un loc mai mult sau mai putin comod. Sau in pod..
Ce fior imi aptrund intreaga fiinta? ofta si-si freca antebratele cu palmele, era frig, mult prea frig.
O fac si p-asta isi spuse cu un oftat si se opri la o usa de pe holul semi-inghetat. Isi ridica degetele vinete si batu incet in usa.
O fac si p-asta isi spuse cu un oftat si se opri la o usa de pe holul semi-inghetat. Isi ridica degetele vinete si batu incet in usa.
Ciocanitura rasuna in linistea mult prea sumbra si tacuta.Mi-am ridicat o clipa privirea indreptand-o spre usa cu coada ochiului.
-Intra
Se auzi vocea mea groasa si voasa
-Intra
Se auzi vocea mea groasa si voasa
Ofta in sinea ei realizand ca dincolo de usa e un barbat.
O printesa de Habsburg ate la usa unui tip, ce ironic zambii dezvelindu-si in mod ironic dantura aproape perfecta, cu mici denivelari ici colo. Deschise cu greu usa, o teama apasa pe umerii ei.
-O seara buna mylord, scuzati-mi lipsa de politete dar...din pacate m-am cam ratacit pe acest hol rece si..
O printesa de Habsburg ate la usa unui tip, ce ironic zambii dezvelindu-si in mod ironic dantura aproape perfecta, cu mici denivelari ici colo. Deschise cu greu usa, o teama apasa pe umerii ei.
-O seara buna mylord, scuzati-mi lipsa de politete dar...din pacate m-am cam ratacit pe acest hol rece si..
Stateam in picioare,rezemat de spatele fotoliului,avand mainile in buzunar si ochi-mi albastrii ca gheata atintiti asupra ei
-Intra te rog,nu ai de ce sa-ti fie rusine
-Intra te rog,nu ai de ce sa-ti fie rusine
-Multumesc mylord, sunteti bun. Intra cu apsi marunti simtind rochia rosie, uda, cum se muleaza pe miscarea ei. Inghiti in sec cand inchise usa in urma ei. Ramase teapana sprijinita de ea, privindu-l pe tanar.
-Poftim,i-a un loc in fata semineului.Separe ca ai nevoie de caldura
Spun eu calm indepartandu-ma putin de fotoliu pentru ai da voie sa se aseze nestingherita,in timp ce mi-am luat cartea de acolo
Spun eu calm indepartandu-ma putin de fotoliu pentru ai da voie sa se aseze nestingherita,in timp ce mi-am luat cartea de acolo
Inghiti in sec pasind marunt catre fotoliul din fata semineului. Facu o plecaciune inainte sa se apropie mai mult.
-Sunteti sigur mylord? L-as putea uda cu rochia, inghiti in sec bucurandu-se de foc si simtind fiori in tot corpul din cauza lui.
-Sunteti sigur mylord? L-as putea uda cu rochia, inghiti in sec bucurandu-se de foc si simtind fiori in tot corpul din cauza lui.
-Da,sunt sigur,nu-ti face griji
Se auzi vocea mea ce se apropia de ea.I-am pus pe umeri o patura de plus,acoperindu-i aproape tot trupul
-Doriti un ceai sa va mai incalziti?
Se auzi vocea mea ce se apropia de ea.I-am pus pe umeri o patura de plus,acoperindu-i aproape tot trupul
-Doriti un ceai sa va mai incalziti?
-Daca nu va deranjeaza mylord, deja ati facut multe. Tresari vizibil cand patura si implict mainile lui ii atinsera trupul. Schita un zambet facand naveta cu coada ochiului de la el la foc.
M-am apropiat de masuta unde era ceaiul,umpland o ceasca.
-Sper ca acest ceai sa va placa
M-am intors la ea intinzandu-i ceasca de portelan,asteptand sa aflu parerea ei
-Sper ca acest ceai sa va placa
M-am intors la ea intinzandu-i ceasca de portelan,asteptand sa aflu parerea ei
Il lua in mana dreapta fara a se intoarce spre el, cel putin nu brusc. O puse in poala si-aia atunci isi intoarse incet, cat de elegant posiil, fata spre el.
-Multumesc mylord, o ridica pana la nivelul fetei mirosind aerul dulceag al ceaiului.
L-as fi preferat neindulcit. O lipi de gura luand cateva inghitituri.
-Delicios mylord, ce este?
-Multumesc mylord, o ridica pana la nivelul fetei mirosind aerul dulceag al ceaiului.
L-as fi preferat neindulcit. O lipi de gura luand cateva inghitituri.
-Delicios mylord, ce este?
-Un ceai adus din Italia.Ierburile aromatice cresc numai in aceasta tara.Ajuta la raceli sau cand ai nevoie de un calmant
M-am indepartat de ea,apropiindu-ma de geam,privind vijelia ce se starnise
M-am indepartat de ea,apropiindu-ma de geam,privind vijelia ce se starnise
"La fix" murmura aproape de surdina. Inchise ochii punand ceasca in palma. Era calda.
-Multumesc mylord, aveam nevoie de asa ceva. Se lasa pe spate inchizandu-si ochii. Era obosita, sau cel putin suficient de obosita cat sa simta.
-Multumesc mylord, aveam nevoie de asa ceva. Se lasa pe spate inchizandu-si ochii. Era obosita, sau cel putin suficient de obosita cat sa simta.
Nu i-am raspuns,nu o auzisem.Eram cu gandul in alta parte lasand la suprafata o parte melancolica,aproape moarta a fiintei mele.Priveam incontinuu,fara macar sa clipesc,la fulgii ce erau purtati de vijelie
Isi stranse mana in jurul cestii simtind caldura invadando, era o senzatie placuta, de neuitat si teribil de noua. Zambi ironic.
Caldura, rar intalanesc asa ceva ofta intinzandu-si picioarele acoperite de ghetute cu toc spre semineu.
Caldura, rar intalanesc asa ceva ofta intinzandu-si picioarele acoperite de ghetute cu toc spre semineu.
Mi-am inchis involuntar ochii aplecandu-mi usor capul in fata.
De ce,de ce nu-mi pot amintii?De ce am acest sentiment?
Am oftat adanc incercand sa revin la prezent...trecut era oricum pierdut
De ce,de ce nu-mi pot amintii?De ce am acest sentiment?
Am oftat adanc incercand sa revin la prezent...trecut era oricum pierdut
Cescuta incepu sa tremure ca mana ei.Adormi air oisnuitele cosmaruri reincepura, tremura in somn, iar din tremurul ei sunetul de portelan rasuna puternic.
Am privit spre fata,apropiindu-ma cu pasi repezi spre ea,privind-o calm.Visa urat,era limpede.I-am pus o mana pe umar,stand in dreapta ei,privind-o atent
Cu un scurt geamat tresari aproape scapand ceasca, se misca rapid prinzand ins aastfel se stropi pe la poale.
-Ah...rosi putin, ma scuzati,r aspunse ne dandu-si parul de pe fata.
-Ah...rosi putin, ma scuzati,r aspunse ne dandu-si parul de pe fata.
-Esti bine?
Intreb eu putin ingrijorat,privindu-i chipul atent.I-am luat ceasca din mana scotand batista din buzunar,intinzandui-o pentru a se sterge de ceai.
Intreb eu putin ingrijorat,privindu-i chipul atent.I-am luat ceasca din mana scotand batista din buzunar,intinzandui-o pentru a se sterge de ceai.
Pleca linistita capul in semn de multumire cand accepta batista.
-Da, multumes mylord sunt bine, sterse cele cateva picaturi din poala si intinse parfect batista.
-Da, multumes mylord sunt bine, sterse cele cateva picaturi din poala si intinse parfect batista.
AM luat batista puannd-o pe masa alaturi de ceasca cu ceai.
-Nu este prea placut sa ai un cosmar.nu-i asa?V-as putea fi de folos cumva?Ma doare cand vad o doamna atat de incantatoare ca sufera
-Nu este prea placut sa ai un cosmar.nu-i asa?V-as putea fi de folos cumva?Ma doare cand vad o doamna atat de incantatoare ca sufera
Cand auzi intrebarea se ridica, indepartandu-se vizibil de el, strangandu-si patura in jurul corpului.
-Nu..replica tare, apasat, apoi isi controla tonul, nu, este ceva normal la mine, incerca sa zambeasca.
-Nu..replica tare, apasat, apoi isi controla tonul, nu, este ceva normal la mine, incerca sa zambeasca.
Mar Noi 10, 2009 12:50 am Scris de Rosalie Arswitzch
» Pustietate infinita
Mar Noi 10, 2009 12:45 am Scris de Rosalie Arswitzch
» Sange fierband
Dum Noi 01, 2009 4:40 pm Scris de Rosalie Arswitzch
» O plimbare pe malul lacului
Dum Oct 25, 2009 5:19 pm Scris de Ayumi Hamasaki
» Mica si sinistra [Camera lui Ayumi]
Dum Oct 25, 2009 5:04 pm Scris de Ayumi Hamasaki
» Fisa Personajelor
Dum Oct 25, 2009 4:50 pm Scris de Ayumi Hamasaki
» Edward's room