Winterland

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Winterland

Rpg

Navigare

Povestea forumului

Mar Oct 06, 2009 4:12 am Scris de Elizabeth von Habsburg

Poveste

In sec. XXI
O sincronizare perfecta in doua parti de lume separate. Un telefon, doua maini ce raspund.
Vid.

Mijlocul sec. XVII
-Printesa Elizabeth?
Ochii mijiti, se trezi realizand ca nu stie unde e!
Dupa cateva luni
Elizabeth afla ca trebuie sa se insoare cu fratele ei printul de Habsburg.

Actiunea se petrece iarna

Pe scurt, in acest rpg este vorba despre doua …

[ Lectura completa ]
Protocolul

Mar Oct 06, 2009 3:59 am Scris de Elizabeth von Habsburg

Protocol:

Art.1. Pe forum sunt acceptate doar personaje reale, cu o tinuta adecvata timpului nostru.[respectiv sec XVIII-XIX]
Art2. Orice insulta adresata vreunui cetatean sau nobil va fi aspru pedepsita. In functie de gravitatea insultei se va pedepsii cu un avertisment, la trei avertismente veti intra la inchisoare[ban/sau in interdictia de a mai posta] intre 5 si 4 zile.
Art3. Orice neregula in legatura cu forumului va fi prezentata printesei sau …

[ Lectura completa ]

2 participanți

Nume nescunoscute

Francis von Habsburg
    Francis von Habsburg
    Admin

Data de înscriere : 07/10/2009
    Localizare : Schönbrunn

Nume nescunoscute Empty Nume nescunoscute

Mesaj  Francis von Habsburg Mier Oct 14, 2009 3:56 am

Soarele diminetii nu rasarise inca, dar eu, trezit intodeauna atat de devreme, calaream spre sat. Vroiam sa vad catedrala, asa, cat inca mai era intuneric. Seara nu aveam ocazia sa ies, si nici n-as fi facut-o de teama sa nu cumva sa prind apusul. Il detestam.
    Am ajuns repede, nezabovind pe drum ca un poet neinspirat. Nu puteam intra inca, catedrala fiind inchisa, dar m-am aventurat in cimitir. Imi placea sa citesc numele acelea necunoscute si sa ma intristez, desi nu cunoasteam persoana, gandindu-ma la viata si familia ei. M-am oprit in dreptul unui nume:

"Henritta von Dis - moarta la frageda varsta de 18 ani"

Mam cutremurat, imaginea unei persoane din trecut sagetandu-mi mintea si inima simultan. M-am asezat, lipindu-mi spatele de cruce si starngandu-mi genunchi la piept, ca un copil.
    Alice
    Alice

Data de înscriere : 11/10/2009

Nume nescunoscute Empty Re: Nume nescunoscute

Mesaj  Alice Mier Oct 14, 2009 4:01 am

Contesa se afla de aproape o ora in cimitir.Aceasta punea cate un trandafir cules din propria gradina pe fiecare dintre crucile pe care se aflau numele celor dragi ei.Nu dura mult si o lacrima se prelinse pe obrazul acesteia.
    Francis von Habsburg
    Francis von Habsburg
    Admin

Mesaj  Francis von Habsburg Mier Oct 14, 2009 4:08 am

Am vazut-o imediat, atat de delicata printre multitudinea de pietre funerare. Era o incantare sa o vad, desi o cunosteam de atat de putin timp. Am privit-o de la distanta, observand cum lasa trandafiri pe morminte. Totusi, n-am mai putut sta locului cand i-am vazut lacrimile. M-am apropiat de ea, incet.
    - Contesa! Am facut o plecaciune, scotand batista mea speciala. M-am apropiat, intinzandu-i-o.
    - Inteleg perfect pierderea. Am trecut si eu prin asta, desi nu stiu daca dumneavoastra ati pierdut pe cineva atat fizic cat si psihic.
    Alice
    Alice

Mesaj  Alice Mier Oct 14, 2009 4:13 am

Alice tresari,credea ca era singura in cimitir ,mai ales la aceasta ora.Am facut o plecaciune.Apoi mi-am indreptat mana,acceptand batista oferita.
    -Printe,este vorba de parintii mei...spuse aceasta simtindu-se umpic jignita
    Francis von Habsburg
    Francis von Habsburg
    Admin

Mesaj  Francis von Habsburg Mier Oct 14, 2009 4:16 am

- Oh... imi pare sincer rau, scuzati-mi impertinenta! Facusem o prostie, si eram sigur de asta dupa tonul vocii sale. Inaintasem prea mult cu vorbele, desi nu trebuia. Eram sigur ca intelesese gresit ce vroisem sa zic, dar nu conta. I-am lasat batista, facand un pas inapoi.
    - Cred ca acum a-ti dori sa fiti singura, deci cred ca ma voi retrage!
    Alice
    Alice

Mesaj  Alice Mier Oct 14, 2009 4:24 am

-Printe, daca doresti sa ramai,poti ramane,cat despre ce v-am zis mai devreme ... sper sa nu va fi suparat cu ceva.
    Contesa privi unul dintre trandafiri apoi il puse pe mormantul tatalui sau.
    Francis von Habsburg
    Francis von Habsburg
    Admin

Mesaj  Francis von Habsburg Mier Oct 14, 2009 4:33 am

- Dar nu aveti pentru ce sa va cereti scuze!
    Mi-am facut vocea sa sune putin indignata. Nu vroiam sa raman, stiind ca nu fac decat sa o enervez. Enervam pe toata lumea cu felul meu de a fi un nobil, iar lucrul asta nu-mi iesea din cap. M-am indepartat de ea, simtindu-ma ametit. M-am sprijinit intr-o mana de o cruce, oftand lung.
    Alice
    Alice

Mesaj  Alice Mier Oct 14, 2009 4:37 am

Contesa isi sterse lacrima apoi se uita catre print,indreptandu-se spre el
    -Va multumesc mult pentru batista.Aceasta i-o inapoie uscata,de parca nici o lacrima nu ar fi atins acea bucata de material.
    Francis von Habsburg
    Francis von Habsburg
    Admin

Mesaj  Francis von Habsburg Mier Oct 14, 2009 4:42 am

M-am intors cu fata spre ea pentru o clipa, apoi m-am rasucit pe calcaie pentru a ajunge fata in fata. Mi-am aplecat privirea, luand nepasator bastista si bagand-o in buzunar. Ma simteam rau, lucru nu foarte ciudat. Probabil ca aerul rece era de vina. Speram doar sa nu arat ciudat in fata ei.
    Alice
    Alice

Mesaj  Alice Mier Oct 14, 2009 4:14 pm

Contesa il privi in ochi pe print
    -Va simtiti bine?am intrebat eu observand ca acesta se simtea umpic slabit,nu ma miram mai ales din partea lui.Pe o asemenea vreme nobilii nu prea puteau iesi afara fara sa raceasca.
    Francis von Habsburg
    Francis von Habsburg
    Admin

Mesaj  Francis von Habsburg Joi Oct 15, 2009 2:51 am

Am ridicat capul, inspirand adanc o gura de aer.
    - Sunt bine, multumesc de intrebare! Cred ca de vina e aerul rece.
    M-am asezat pe o banca cladita de vreun batran indurerat, incepand sa imi mangai tampla. Imi placea sa ma gandesc ca era ceva minor, o ameteala tipica vremii.
    Alice
    Alice

Mesaj  Alice Vin Oct 16, 2009 1:06 am

Alice lasa restul trandafirilor intr-un loc la intamplare apoi privi umpic cerul.Era innorat si mai avea putin pana sa inceapa o ploaie zdravana.
    -Printe,imi cer scuze,dar cred ca ar trebui sa plec.Se scuza aceasta ne dorind sa o prinda ploaia in drumul catre conac.
    Francis von Habsburg
    Francis von Habsburg
    Admin

Mesaj  Francis von Habsburg Vin Oct 16, 2009 3:05 am

Am aprobat dand din cap, cu un zambet trist.
    - Cum doriti, doamna mea! Nu aveti de ce sa va cereti scuze.
    Incercam sa ma consolez ca eram oricum prea ametit ca sa pot purta o discutie normala. Mintea imi era inca pironita asupra numelui gravat pe piatra funerara.
    Alice
    Alice

Mesaj  Alice Lun Oct 19, 2009 2:22 am

-Va multumesc pentru intelegere,larevedere!Am facut o scurta plecaciune si mi-am fixat privirea catre iesire,indreptandu-ma spre ea.Insa era deja prea tarziu.Cativa stropi de ploaie incepura sa cada,apoi incepu sa picure din ce in ce mai tare,udandu-ma.

Continut sponsorizat

Mesaj  Continut sponsorizat

Data/ora curentă este: Sam Noi 23, 2024 1:06 pm