Yuki se plictisea asa ca o tuli spre padure.Continua sa paseasca incet , devenise o obijnuita la cat se tot furisa.Ofta incet"Shesh ce plictiseala...".Mai merse putin , apoi se opri si se sprijini cu spatele de trunchiul unui copac , inchizandu-si ochii si rasfoind ceva file din trecutul sau.
Căutare
Povestea forumului
Mar Oct 06, 2009 4:12 am Scris de Elizabeth von Habsburg
Poveste
In sec. XXI
O sincronizare perfecta in doua parti de lume separate. Un telefon, doua maini ce raspund.
Vid.
Mijlocul sec. XVII
-Printesa Elizabeth?
Ochii mijiti, se trezi realizand ca nu stie unde e!
Dupa cateva luni
Elizabeth afla ca trebuie sa se insoare cu fratele ei printul de Habsburg.
Actiunea se petrece iarna
Pe scurt, in acest rpg este vorba despre doua …
[ Lectura completa ]
Protocolul
Mar Oct 06, 2009 3:59 am Scris de Elizabeth von Habsburg
Protocol:
Art.1. Pe forum sunt acceptate doar personaje reale, cu o tinuta adecvata timpului nostru.[respectiv sec XVIII-XIX]
Art2. Orice insulta adresata vreunui cetatean sau nobil va fi aspru pedepsita. In functie de gravitatea insultei se va pedepsii cu un avertisment, la trei avertismente veti intra la inchisoare[ban/sau in interdictia de a mai posta] intre 5 si 4 zile.
Art3. Orice neregula in legatura cu forumului va fi prezentata printesei sau …
[ Lectura completa ]
Art.1. Pe forum sunt acceptate doar personaje reale, cu o tinuta adecvata timpului nostru.[respectiv sec XVIII-XIX]
Art2. Orice insulta adresata vreunui cetatean sau nobil va fi aspru pedepsita. In functie de gravitatea insultei se va pedepsii cu un avertisment, la trei avertismente veti intra la inchisoare[ban/sau in interdictia de a mai posta] intre 5 si 4 zile.
Art3. Orice neregula in legatura cu forumului va fi prezentata printesei sau …
[ Lectura completa ]
2 participanți
Printre copaci
Sophie Juliette de Lorrai- Mesaje : 149
Data de înscriere : 10/10/2009
Varsta : 30
Localizare : Château de Versailles - Galerie des Glaces
- Mesaj n°2
Re: Printre copaci
Cateva zgomote de cai,insotite de mai multe glasuri de femei si barbati anuntau apropierea mai multor persoane.
In scurta vreme,din spatele copacilor isi facura aparitia mai multe femei calare,insotite de alti 5 barbati.
Sophie opri calul in apropiere de Yuki,privind de cateva ori imprejurimile si descalecand apoi,ajutata de unul dintre insotitori.
In scurta vreme,din spatele copacilor isi facura aparitia mai multe femei calare,insotite de alti 5 barbati.
Sophie opri calul in apropiere de Yuki,privind de cateva ori imprejurimile si descalecand apoi,ajutata de unul dintre insotitori.
Suzu Yuki- Mesaje : 17
- Mesaj n°3
Linistea fu perturbata brusc , ceea ce il facu sa isi deschida ochii.Se uita apoi in directia de unde se auzea sunetele , avand grija ca inca sa stea dupa copac.Observa mai multe persoane"Hm curios...."gandi el apoi se aseza jos , fiind si mai putin vizibil.
- Mesaj n°4
-Bonjour Monsieur !se auzi glasul Juliettei, strabatut de un puternic accent frantuzesc.
Se sprijini de trunchiul unui copac,aranjandu-si inca o data palaria de calarie si zambind in continuare.
Se sprijini de trunchiul unui copac,aranjandu-si inca o data palaria de calarie si zambind in continuare.
- Mesaj n°5
"Shesh am fost descoperit"gandi el , asadar se ridica din nou si trecu din spatele copacului , langa el.Raspunse apoi fetei:
-Bonjour Mademoiselle!"Shesh urasc franceza"gandi el insa ca de obicei nu-si lasa gandurile sa iasa la iveala ci fu politicos.
-Bonjour Mademoiselle!"Shesh urasc franceza"gandi el insa ca de obicei nu-si lasa gandurile sa iasa la iveala ci fu politicos.
- Mesaj n°6
-Ne ... ne pare rau daca v-am deranjat,spuse Sophie putin incurcata,privind intrigata in directia lui Yuki.Si ... scuzati impolitetea.Ma numesc Sophie Juliette Poisson d'Étiolles,Marchiza de Lorrai,se prezenta ea.
- Mesaj n°7
"Eh Sophie...cum?Auleu ce nume , eh in cativa ani s-ar putea sa il retin"gandi el , amator de nume scurte.
-Merge Sophie? adica asta e tot ce am putut retine , intreba el in timp ce literele alergau prin capul sau.
-Merge Sophie? adica asta e tot ce am putut retine , intreba el in timp ce literele alergau prin capul sau.
- Mesaj n°8
-Sigur ca da,chicoti blonda zambindu-i.Nu cred ca de cand am ajuns in Austria am intalnit la Schönbrunn vre-o persoana care sa mi se adreseze pe numele intreg.Oricum,ce faceai aici,singur ?
- Mesaj n°9
-Ok Sophie...Pai nimic special , doar ma plictiseam , deci incercam sa scap de plictiseala , plimbandu-ma pe aici aiurea , replica el spijinandu-si din nou spatele de copac si inca anizand-o pe fata cu coada ochiului.
- Mesaj n°10
"Bineinteles ... nu toata lumea se plictiseste la Schönbrunn ?Aici,afara de vanatoare si barfele din salon ... nu mai este nimic altceva de facut ..."
-Daca tot te plictisesti (incepuse sa-l tutuiasca),nu ai dori sa ne insotesti la vanatoare ?
-Daca tot te plictisesti (incepuse sa-l tutuiasca),nu ai dori sa ne insotesti la vanatoare ?
Mar Noi 10, 2009 12:50 am Scris de Rosalie Arswitzch
» Pustietate infinita
Mar Noi 10, 2009 12:45 am Scris de Rosalie Arswitzch
» Sange fierband
Dum Noi 01, 2009 4:40 pm Scris de Rosalie Arswitzch
» O plimbare pe malul lacului
Dum Oct 25, 2009 5:19 pm Scris de Ayumi Hamasaki
» Mica si sinistra [Camera lui Ayumi]
Dum Oct 25, 2009 5:04 pm Scris de Ayumi Hamasaki
» Fisa Personajelor
Dum Oct 25, 2009 4:50 pm Scris de Ayumi Hamasaki
» Edward's room